ÚPRAVY BUDOVY KOUPALIŠTĚ POKRAČUJÍ

06.03.2018
ÚPRAVY BUDOVY KOUPALIŠTĚ POKRAČUJÍ

Stavební úpravy budovy jesenického koupaliště běží na plné obrátky. S dokončením celé investiční akce, která zahrnuje mimo jiné vybudování nové wellness zóny, se počítá koncem května letošního roku.

„Byly provedeny veškeré bourací práce, řemeslníci postavili nové příčky a došlo k rozdělení  prostor. Jsou hotovy rozvody elektřiny, těsně před dokončením je vzduchotechnika,“ popsal současný stav ředitel Technických služeb Jeseník Jaroslav Ryčl. Řemeslníci začínají s pokládkami podlah a obkládáním stěn dlažbami, na svých místech už je vířivka a ochlazovací bazén včetně saunových boxů. Návštěvníci wellness zóny, po její realizaci, zde najdou vířivku, finskou, herbal a parní saunu, ochlazovací bazén, odpočívárnu, recepci a sociální zázemí. Během rekonstrukce dochází také ke kompletní výměně všech vnitřních rozvodů – elektro, voda, topení a práce na kotelně jsou také v plném proudu. „Odborníci nyní provádějí rekonstrukci kotelny, která od poloviny týdne začne vytápět objekt koupaliště,“ doplnil ředitel technických služeb.

Další stavební úpravy pak souvisí s provozem letního koupaliště. Jeho návštěvníci se dočkají nového sociálního zázemí včetně odbavovacího turniketového systému. Veškeré práce budou dokončeny před letní sezonou městského koupaliště.

Více informací ke stavebním úpravám najdete zde: